top of page

Adamlar’dan yeni EP: "Harekete kimse mâni olamaz. Part 1"

Alternatif rock sahnesinin başarılı ekibi Adamlar, bu kez alternatif ve elektronik sound’u birleştiren EP’leri "Harekete kimse mâni olamaz. Part 1" ile karşımızda.



Adamlar grubu, uzun süren sessizliğin ardından kendine has yeni tavırlarıyla müzikseverlerle buluşuyor. Albümün ilk bölümü olan ve dört şarkıdan oluşan yeni EP’leri "Harekete kimse mâni olamaz. Part 1" yayında.


Söz ve müzikleri Tolga Akdoğan’a ait olan şarkıların düzenlemesinde yine Tolga Akdoğan ile Emre Malikler ve Gürhan Öğütücü imzası bulunuyor.


Elektronik ve alternatif müziği kesiştiren yeni EP "Harekete kimse mâni olamaz. Part 1", perküsif elementler ve karanlık ambiyansların, alaturka ve rap vokallere eşlik etmesi ile saykedelik bir hava yaratıyor. "Kendini yenileyerek dönüşmek bu hayatın bitmeyen yolculuğu" şeklinde özetledikleri dört şarkıdan oluşan EP, dinleyicileri Adamlar’ın müziğinde yeni keşiflere çıkarıyor.



EP’nin çıkış şarkısı Dal için çekilen, izleyiciyi kendisi içinde bir yolculuğa çıkaran klibin yönetmen koltuğunda Burak Kolcu oturuyor.

bottom of page